FULLT ÖS MEDVETSLÖS

Ja så känns det just nu..

I lördags var vi och fikade hos Daniels mormor innan vi gick ut på en 1½ timmes promenad för att sedan gå hem till en vän till familjen där det bjöds på te och mackor.
Supertrevligt!
Hugo gjorde också nåt nytt han drog in knäna under magen. Det går fort nu.
När vi kom hem var det dags att baka. Det vart semlor och vaniljbullar.

I söndags vart det städning på förmiddagen och vid 4 kom Therese, Mattias och Evelina strax efter dom kom Adelé och Damien. Semlefika stod på schemat :)

Vid 6 vart det middag. Adelé och Damien vart kvar och vi han inte riktigt äta klart innan svärmor och Sune kom för att fika :)

Full fart i helgen alltså.

Måndagen startades med en rask promenad med två grannar och därefter vart det en sväng till Solna centrum för att möta upp Millan som skulle med hem till oss och sova kvar tills på tisdagen. Det vart lite mer bullbakande/kakbakande under måndagen och tisdagen samt massa hundbus. Har haft en annan grannhundhär nu två dagar. En 9-månaders ridgebackvalp. Galet vad hon och Elviz har röjt. Men det är kul för både mig och Elviz :)

Igår var vi även på dopmöte i Stenhamra. Det var en vettigare präst än hon som vigde oss :P

I morn ska jag till ikea med min mamma och handla lite småsaker sen ska vi på några andra ställen och även hämta Hugos dopklänning hos Therese. Kommer bli superbra!

Fredagen kommer bestå av tårtbakande. Måste komma på hur dom ska få plats i kylen. Sen på lördag smäller det. Lillkillen ska bli döpt och blir dessutom hela 4 måander gammal. Shit vart tar tiden vägen???

Nu ska jag fundera på vad vi ska äta till middag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0